90+ Monteurzimmer in Linz, Einzelbetten, Parkplätze, WIFI, Küchen

Pojistné vstup

Pan Hansjörg Zollner

  • place Weidfeldstraße 26 , 4050 Traun
  • person 1-60 Lidé
  • Mluvíme:

Vybavení

  • kitchenKuchyně
  • wcVlastní koupelna / WC
  • tvTelevize
  • speakerStereo systém
  • local_laundry_servicePračka
  • smoke_freeNekuřácké pokoje
  • directions_carParkovací zařízení
  • beach_accessTerasa / vnitřní dvůr

Dodatečné informace

Tento text byl strojově přeložen ( Ukázat originál )

byty 15-60m² (vč. elektřiny a provozních nákladů)
Vyberte si svůj osobní byt montéra z různých typů pokojů a velikostí pokojů s plným vybavením a férovými podmínkami.

Neomezený internet včetně stabilní Wi-Fi
Rychlé a spolehlivé připojení k internetu je v našich apartmánech standardně k dispozici a stejně jako všechny provozní náklady je již zahrnuto v ceně pronájmu.

Parkování zdarma přímo před apartmánem
Vydejte se za svými zákazníky v Linci a okolí pohodlně s autem a využijte bezplatné parkoviště pro optimální mobilitu v regionu Horní Rakousko!

Výběr jednolůžkového pokoje nebo sdíleného bytu
Do apartmánů v Linci se můžete nastěhovat buď jako jednolůžkový apartmán, nebo jako sdílený apartmán. Protože flexibilita pro montéry je naší nejvyšší prioritou!

Koupelna s vlastním sprchovým koutem a toaletou
Všechny dělnické apartmány jsou vybaveny sprchou a toaletou. Pračka může být také použita v bytě.

Plně zařízená kuchyňská linka včetně příborů a doplňků
Chtěli byste po práci hodně vařit? Od kávovaru přes sporák až po mikrovlnnou troubu pro rychlé jídlo, naše vysoce kvalitní kuchyně vám nabízí svobodu volby!

Ceny

UměníčísloLidéCena za osobu a noc v €
Jednolůžkový pokoj6060z 15.00 €
Apartmán6060z 15.00 €

Popis

Tento text byl strojově přeložen ( Ukázat originál )

PRACOVNÍ POKOJ V LINCI ALL INCLUSIVE OD 15€ / NOC

Linec je nejen silnou obchodní lokalitou, ale je také oblíbeným místem pro národní a mezinárodní společnosti. Známé velké společnosti jako Voestalpine a Swietelsky patří mezi zaměstnavatele s nejvyšším obratem v Horním Rakousku a pravidelně zajišťují, že město na Dunaji je na vrcholu žebříčku nejlepších rakouských obchodních měst. Linec může mít pověst průmyslového města, ale třetí největší město v zemi inspiruje především svou ekonomickou rozmanitostí v různých průmyslových odvětvích. Jedná se například o telekomunikace, vydavatelství a různé IT služby. Jako hospodářské centrum regionu Horní Rakousko je město oblíbenou destinací, zejména pro montéry a další kvalifikované pracovníky. Proto platí následující: Postarejte se co nejdříve o byt svého montéra v Linci, odkud se rychle a snadno dostanete do všech důležitých firem ve městě a regionu Horní Rakousko!

Máte zájem o byt ke krátkodobému pronájmu? Vzhledem k pokračující popularitě Lince jako obchodní lokality není hledání atraktivního montérského pokoje v Linci zrovna jednoduché. Největším problémem pro montéry, specialisty a firmy je často poměr ceny a výkonu za rezervovanou noc. Koneckonců, úsilí a náklady na dobrou kvalitu života musí být zváženy, stejně jako centrální umístění bytů a ideální parkovací zařízení. Důležitým tématem v době energetické krize jsou také provozní náklady včetně elektřiny, vody a internetu v rámci nájmu. Naše dělnické pokoje v Linci vám však nabízejí více než jen plně zařízené apartmány! Vyberte si různé velikosti pokojů od 15m² do 60m² včetně koupelny, ložnice a kuchyně. Kromě toho se můžete nastěhovat do apartmánů našeho rezidenčního komplexu jako sdílený apartmán (WG) nebo jednolůžkový pokoj. Žádná záloha nebo skryté náklady. Vrchol: Můžete si pronajmout plně zařízené ubytování od pouhých 16 eur za noc! Na nejdůležitější otázky týkající se vašeho montérského pokoje v Linci odpovídáme v kompaktní podobě v sekci FAQ na našich webových stránkách. Rádi vás také podpoříme s vaší žádostí telefonicky nebo e-mailem!

Náš tým v Monteurzimmer Linz čerpá z dlouholetých zkušeností v oblasti nemovitostí. Montéři, specialisté a firmy proto těží z uceleného poměru ceny a výkonu a mohou se vždy spolehnout na flexibilní a profesionální komunikaci. Můžete si pronajmout plně zařízené pracovní místnosti v Linci, včetně vybavení, od pouhých 16 eur za noc a mít přístup ke všem druhům vybavení:

- Provozní náklady s vodou, topením a elektřinou
- Žádná záloha k zaplacení
- bezplatné parkování před místností montéra,
- Rychlý internet a spolehlivé Wi-Fi
- Výběr sdíleného apartmánu nebo jednolůžkového pokoje
- Stejně dobrá jako nová koupelna s toaletou a sprchovým koutem
- ložnice s postelí a ložním prádlem,
- plně zařízenou kuchyň s kávovarem,

Rezidenční komplex zaujme svou skvělou polohou a bezplatným parkováním pro vaše služební auto nebo osobní automobil přímo před apartmány. Necestujete autem? Žádný problém! Ať už je to Linec, Wels nebo jiné firemní lokality, dobře rozvinutá infrastruktura města vám umožní snadno dosáhnout cíle autobusem nebo tramvají. Máte-li jakékoli další dotazy týkající se vaší moderní pracovny v Linci, neváhejte nás kontaktovat ještě dnes. Protože flexibilita a spokojenost zákazníků jsou pro nás velmi důležité. Těšíme se na Vás!

Hostinský

  • Členem od: října 2021
  • Míra odpovědi: 30%
  • Mluvíme: německy, anglicky, chorvatsky

Zadejte své ubytování

a připojte se k tisícům spokojených pronajímatelů!