NOVA BEDS Pension in Weseler Strasse, Duisburg

Pojistné vstup

Pan Anis Kediri

  • place Weseler Strasse 276 , 47169 Duisburg
  • Mluvíme:

Vybavení

  • kitchenKuchyně
  • wcVlastní koupelna / WC
  • wifiWIFI
  • tvTelevize
  • local_laundry_servicePračka
  • smoke_freeNekuřácké pokoje

Ceny

UměníčísloLidéCena za osobu a noc v €
Vícelůžkový pokoj3060z 10.00 €

Popis

Tento text byl strojově přeložen ( Ukázat originál )

# NYNÍ K DISPOZICI - ČERSTVĚ ZREKONSTRUOVANÝ A NOVĚ ZAŘÍZENÝ #

# VELMI DOBRÁ DOSTUPNOST autem, VAN, ale i metrem a BUSEM (Duisburg Striepweg). #

16 plně vybavených, nově zrekonstruovaných a plně vybavených dělnických bytů. Centrálně a na klidném místě v Duisburg-Walsum.

Pro velké skupiny lze pronajmout celý apartmánový dům s 16 apartmány (až 80 lůžek)! Pro dlouhodobé pobyty a skupinové rezervace nabízíme atraktivní a individuální ceny.

Dotazy týkající se rezervací jsou vítány e-mailem na weseler@nova-estate.de. Kontaktní formulář přes WhatsApp +49 176 47164847 nebo telefonicky na čísle +49 211 635 519 66.

Všechny rezervace od 1 do 80 osob jsou vítány! Minimální doba pronájmu jsou 3 dny.

K dispozici je celkem 16 apartmánů s celkem 30 pokoji, z nichž každý je vybaven 2 až 4 samostatnými lůžky. Každý apartmán má vlastní koupelnu (některé mají dvě nebo další toaletu) a plně vybavenou kuchyň.

Nově zrekonstruované apartmány s plně vybavenou kuchyní a koupelnou/WC od 1 osoby a skupin do 80 osob, smart TV, WLAN / WiFi, samostatné postele, parkoviště, jedna pračka a sušička na apartmán. Všechny pokoje jsou vybaveny vysokorychlostním internetem.

Kuchyně jsou plně vybaveny mikrovlnnou troubou, toustovačem, kávovarem, fritézou a rychlovarnou konvicí. Společné kuchyně, koupelny a chodby se uklízí každý týden.

Postele jsou čerstvě ustlané při příjezdu! Ručníky a průběžný úklid jsou zahrnuty v ceně.

16 apartmánů se nachází ve velmi centrální, ale klidné lokalitě v Duisburg-Walsum. Všechny obchody pro denní potřeby jsou v bezprostřední blízkosti (10 až 15 minut jízdy autem).

Ceny ubytování jsou netto za pokoj (včetně všech dodatečných nákladů vč. Wi-Fi) a vztahují se na týdenní rezervace s plnou obsazeností. U rezervací na kratší období se ceny mohou mírně lišit. Informujte se o aktuálních cenách a dostupnosti telefonicky nebo e-mailem.

NOVA BEDS by Nova Estate je váš profesionální poskytovatel pokojů pro hosty a pracovní pokoje se standardy kvality! Všechny pokoje, apartmány a byty jsou nově zrekonstruované a nově zařízené.

Kontakt prostřednictvím kontaktního formuláře, WhatsApp +49 176 47164847, e-mailu weseler@nova-estate.de nebo telefonu +49 211 635 519 66

Hostinský

  • Členem od: září 2023
  • Míra odpovědi: 33%
  • Mluvíme: německy

Zadejte své ubytování

a připojte se k tisícům spokojených pronajímatelů!